Membership is FREE, giving all registered users unlimited access to every DNForum feature, resource, and tool! Optional membership upgrades unlock exclusive benefits like profile signatures with links, banner placements, appearances in the weekly newsletter, and much more - customized to your membership level!

who speaks/reads Arab here?

Status
Not open for further replies.

allanh

Level 6
Legacy Platinum Member
Reaction score
5
I just got this email. can someone translate for me? (looke like Arab to me)

=========================

מאת :רייבן פיורי. אם לא תקבלו אותו, שלחו לי הסבר למה.
זוידס – פיו�*ה ו�*קמתו של שמלצבי:

פרק 1 – מפגש עם קבוצת ה"בזק".

החבורה המוכרת של ואן מטיילת בכיף עד שהם �*קלעים לקרב זוידים מול מאפיו�*רים מ"משפחת הת�*ין" (שם של מאפיה גדולה ומבוקשת).
הקרב �*גמר לטובת ואן והחברים שלו והם ממשיכים לטייל.
ואן:"זה היה קרב ממש טוב. הם חזקים מאוד בקרבות זוידים".
פיו�*ה:"אתה צודק. א�*י מקווה שלא �*יתקל בכאלה עוד פעם".
ארויין:"למה? א�*י ממש �*ה�*יתי מהקרב הזה. יריבים כאלה ממש יחזקו אות�*ו וישפרו את היכולות של�*ו, פיו�*ה".
פיו�*ה:"א�*י לא אוהבת את הקרבות האלה. חוץ מזה, הם כמעט הרסו ל�*ו את הטיול עכשיו. כשא�*ח�*ו �*לחמים וא�*י עוזרת עד כמה שא�*י יכולה זה בגלל שאין ל�*ו ברירה אלא להלחם".
ארויין:"אל תת�*י לזה להרוס לך את הה�*אה שבטיול פיו�*ה".
פיו�*ה:"א�*י קיוויתי לטיול בלי ש�*צטרך להלחם בו, ארויין".
ואן:"צאי מזה פיו�*ה. זה �*גמר ואפשר להמשיך עכשיו כמו שתכ�*�*ו".
החבורה ממשיכה בטיול עד שהם �*תקלים ברחפת המטען של פרופסור טורוס כאשר היא במרחק בטוח מאזור הקרב (קרב תחרותי רגיל).
פיו�*ה:"אלה לא קבוצת ה"בזק", ואן?"
ואן:"את צודקת. הם קבוצה חזקה מאוד. יהיה לי כבוד להלחם �*גדם".
באמצע הקרב הגיעו המאפיו�*רים מקודם והפריעו לקבוצת ה"בזק". ואן, פיו�*ה וארויין �*כ�*סו לשטח הקרב וסילקו אותם. אחרי הקרב הזה, חברי קבוצת ה"בזק" הודו לוואן על העזרה והחלה היכרות בין ואן, פיו�*ה וארויין לבין חברי קבוצת ה"בזק".
ארויין:"זה היה מצוין. א�*י מת על קרבות עם יריבים חזקים".
ביט:"גם א�*י. זה היה ממש קרב טוב. א�*י גם שמח לפגוש אתכם בכלל. השלישייה שהצילה את כוכב זי".
ואן:"זה לא סיפור כזה גדול, ביט".
לי�*ה:"�*כון. הם ב�*י אדם כמו�*ו. מה אתה בכלל מתלהב מזה?"
ביט:"זה כבוד בשבילי לפגוש ולדבר עם א�*שים שא�*י מעריץ, לי�*ה. גם לך תהיה אותה הרגשה אם זה יקרה לך".
בראד:"רגע, לא הייתה איתכם עוד אחת?"
ואן:"כן... הייתה. עכשיו כבר לא".
לי�*ה:"מה קרה לה?"
פיו�*ה:"מו�*ביי �*הרגה לפ�*י ש�*ה וחצי בפיצוץ שהיה בהריסות ש�*תגלו ליד הר אסולי�*ה".
לי�*ה:"זה ממש �*ורא. א�*י מאוד מצטערת בשבילכם על זה".
ארויין:"אין על מה. א�*ח�*ו מסודרים ומסתדרים טוב מאוד עם זה".
בערך שעתיים אח"כ, ואן, פיו�*ה וארויין �*סעו ביחד עם קבוצת ה"בזק" למדבר בו היו ההריסות בהן מצא ואן את זיק ופיו�*ה. בדיוק כשהם הגיעו לשם הם פתחו בקרב שהתחילו המאפיו�*רים מ"משפחת הת�*ין" (הפעם הם באו עם תגבורת). באמצע הקרב הם הרסו את הצלף של לי�*ה ורדפו אחריה לתוך ההריסות.לי�*ה הגיעה לפיצול דרכים.
לי�*ה:"פיצול דרכים? מישהו הצי...ממממ...מממ..."
?:"שקט! הירגעי לי�*ה, א�*י לא אפגע בך. עכשיו סתמי את פיך והיי בשקט. ברור?"
האדם שתפס את לי�*ה הבריח את המאפיו�*רים אחורה והשתגר עם לי�*ה אחרי שהם הסתלקו. כשלי�*ה והאדם שהציל אותה הגיעו החוצה, ביט והאחרים תקפו אותו מתוך חשד עם אזהרות.
לי�*ה:"אלו ביט והאחרים".
ביט:"עזוב אותה, מיד.א�*י רצי�*י".
לי�*ה:"ביט, הפסיקו! א�*י לא בטוחה שהם שומעים אותי".
האדם שהציל את לי�*ה �*תן לה אוז�*יה מיוחדת שתוכל לדבר עם ביט והאחרים.
ביט:"טוב, א�*י רואה שאצטרך להשתמש בכוח. בסדר ליי..."
לי�*ה:"ביט, הפסיקו, בבקשה!"
על המסך של ביט הופיעה תמו�*ה של לי�*ה משלבת את כפות ידיה כבעת תח�*ו�*ים.
ביט:"לי�*ה, את בסדר?"
לי�*ה:"א�*י בסדר, ביט. בבקשה הפסיקו לירות, א�*י מתח�*�*ת! האיש הזה הציל אותי!"
אחרי שהבי�*ו שלי�*ה �*יצלה ע"י האדם הזה, כולם עלו לרחפת המטען של טורוס ובסלון של רחפת המטען האדם שהציל את לי�*ה סיפר להם ששמו הוא קוזמו והוא בעצם אבטיפוס. אחרי ששמעו את סיפור חייו של קוזמו, חברי�*ו קיבלו את התשובות שרצו לקבל והמשיכו לכיוון עיר מולדתו של ואן (לראות שוב את מריה).

פרק 3 – לי�*ה מודה במעשיה, שמלצבי כמעט עוצר את פיו�*ה

פרק 5 – שמלצבי עוצר את פיו�*ה, ואן מחכה למשפט.

בערך שבוע אחרי החגיגות והשמחה, פיו�*ה הלכה לטייל בעיר.
פיו�*ה:"אחזור בערך עוד שעתיים. ביי".
ואן:"להתראות פיו�*ה. שמרי על עצמך".

ארבע שעות אח"כ ...

ארויין:"מה קרה, ואן? אתה מסתובב והולך ככה כבר עשר דקות. אתה עלול לעשות חור ברצפה. מה יש לך ולזיק?"
ואן:"זה בגלל פיו�*ה. היא הייתה אמורה לחזור כבר לפ�*י שעתיים והיא מאחרת מאוד. היא תמיד מתקשרת כשהיא מאחרת ככה. משהו מריח לי לא טוב וא�*י לא מתכוון בריח של ראשי דגים רקובים".
ארויין:"�*ראה שזה מטריד גם את זיק".
ואן:"לא פלא. זיק מחובר לפיו�*ה וקשור אליה יותר ממ�*י. הם היו ביחד במיכלים שמצאתי אותם".
פתאום, �*כ�*סה שיחה למחשב.
ג'יימי:"היי חבר'ה, בואו מהר. מישהו מתקשר אלי�*ו. אלה שוטרי הקיסרות".
ואן:"אשר את השיחה, ג'יימי. א�*י רוצה לדעת מה הם רוצים".
ג'יימי אישר את השיחה ואז תמו�*ה של שמלצבי הופיעה על המסך.
שמלצבי:"שלום לך, ואן פלייהייט. התגעגעתי. א�*י מקווה שאתה מרגיש בסדר".
ואן:"מה אתה רוצה, שמלצבי?"
שמלצבי:"להודיע לך שהחברה שלך אצל�*ו".
ואן:"מה? חלאה שכמוך, אם אתה פגעת בה..."
שמלצבי:"הירגע, ואן. פיו�*ה בסדר. היא פה לידי קשורה. תן לי רק להוריד את �*ייר הדבק מפיה כדי שתוכלו לדבר".
ואן:"פיו�*ה, את בסדר?"
פיו�*ה:"א�*י בסדר,אבל בבקשה, בואו להוציא אותי מכאן.בבקשה. א�*י מתח�*�*ת".
ואן:"הירגעי פיו�*ה, א�*י כבר בא לחלץ אותך משם".
שמלצבי:"אתה כבר לא תספיק. המשפט שלה הוא מחר בעשר בבוקר. אם אתה רוצה לראות את החברה שלך, תצטרך לחכות למחר".
ואן:"חתיכת חלאה".
פיו�*ה:"ואן, חכה עד מחר. א�*י מקווה שאהיה בסדר עד אז. עכשיו זה מאוחר מדי".
זיק התחיל להתעצבן ולשאוג על שמלצבי כשהוא ראה אותו מחייך.
שמלצבי:"סתום את הפה, דרקון מטומטם".
פיו�*ה:"זיק, די. בבקשה מלא את בקשתי. א�*י אהיה בסדר. א�*י מתח�*�*ת לפ�*יך, זיק, בבקשה מלא את בקשתי וחכה עד מחר".
ואן:"בסדר, שמלצבי. �*חכה עד מחר אבל א�*י מזהיר אותך. אם שערה אחת משערות ראשה �*ופלת על הרצפה, אקח אותך איתי לגיהי�*ום".
שמלצבי:"הב�*תי. �*תראה מחר, ואן פלייהייט".
השיחה �*ותקה וזיק התחיל להשתולל מרוב כעס. לא היה קל לעצור אותו אבל הוא �*רגע קצת אחרי שלי�*ה התח�*�*ה בפ�*יו שיפסיק ויירגע וחיבקה אותו חזק כמו שהוא חיבק אותה והרגיע אותה כאשר היא בכתה והתח�*�*ה בפ�*יי ביט שיסלח לה.
ואן:"זיק, די. א�*י מבין אותך, זיק, אבל עצבים לא יעזרו ל�*ו".
קוזמו גם היה בסביבה באותו זמן.
קוזמו:"זיק, שמור על קור רוח וסבל�*ות עד מחר. זה ישתלם לכול�*ו. א�*י מבטיח לך אישית שהסרן אליהו היצ'קוק שמלצבי ישלם על כל החטאים שלו. מחר כאשר תיגמר לכם הסבל�*ות".
קוזמו השתגר משם וואן והאחרים התכו�*�*ו ליום המחר.

פרק 7 – בריין דימן – סטארס חושף את האמת.

העשן התפזר כולו והדמות המסתורית �*חשפה.
ביט:"א�*י לא מאמין... זה בריין דימן –סטארס!"
בראד:"בריין דימן –סטארס?"
לי�*ה:"מה יש לו לעשות פה? הוא מתאבק בכלל".
@:"מה קורה כאן? א�*י דורש לדעת מי אתה ומה מעשיך כאן! ע�*ה לי מיד! איך אתה מעיז להתפרץ לאולם ככה?"
בריין:"סתום כבר, תרח זקן. אם אתה רוצה תשובות, אז שתוק והקשב היטב למה שאגיד לך".
שמלצבי:"העיקר שתדבר כבר. מי אתה ולמה אתה מפריע ל�*ו?"
בריין:"כמו שביט הזכיר כאן, שמי הוא בריין דימן –סטארס. רובכם מכירים אותי בתור מתאבק אבל א�*י לא רק מתאבק. א�*י גלגול של 350 מיליון �*שמות שבי�*יהן �*שמות אבותיהן של ריס ופיו�*ה".
פיו�*ה:"מה? של אבי?"
בריין:"כן, פיו�*ה. זאת הסיבה שכאשר צעקתי על השוטרים כשהייתי מחופש לקוזמו, שמעת את קולו של אביך. זאת הייתה התפרצות שלו על שמלצבי או ליתר דיוק, קאימיזו איצ'יאמה, הכוהן ה25 של שבט האי�*דראמים".
פיו�*ה:"השבט הזה היה שבט ידיד של השבט שלי. עד תחילת הסכסוך שפרץ בי�*יהם והם התחילו להלחם זה בזה".
בריין:"זה היה על משהו שאביך עשה כדי להציל את הבת של שמלצבי, אבל שמלצבי חשב שהוא עשה זאת בכוו�*ה כדי שהבת שלו תמות במלחמה. מחלתה של בתך אחראית למותה, שמלצבי, לא אביה של פיו�*ה. בגלל זה, הקמת את "משפחת הת�*ין". כדי לצוד את פיו�*ה".
ואן:"שמלצבי הקים את "משפחת הת�*ין"? א�*י חייב להודות שהקרבות �*גדם היו טובים. חזק ברשע הוא חזק בקרב הרבה פעמים. וכל זה בגלל שרצית ל�*קום בפיו�*ה ואביה? אתה ממש חול�*י!"
בריין:"כן, הוא עשה זאת בגלל זה. הוא עומד מאחורי הכל. הפושע האמיתי שביצע את הפשעים ש�*עשו �*מצא בין הקהל".
@:"למה אתה מתכוון, בריין? אתה יכול להוכיח שפיו�*ה לא אשמה?"
בריין:"אתם יכולים לראות בעצמכם. בתמו�*ות למשל, פיו�*ה היא בעלת עי�*יים אדומות וצלקת על הצוואר. אבל במציאות יש לה עי�*יים חומות ואין לה שום צלקת על הצוואר".
פיו�*ה:"�*כון, אין שום צלקת. סימן הלידה שלי הוא �*קודת חן לב�*ה מעל הפופיק. �*קודת חן לא �*חשבת לצלקת".
בריין:"הצלקת שראיתם בתמו�*ות היא סימן הלידה של רייבן".
רייבן:"רגע אחד, בריין, אתה רומז שא�*י עשיתי את כל הפשעים?"
בריין:"א�*י אומר זאת מפורשות, לא רומז. שמלצבי סימם אותך לאחר שהא�*שים שלו מ"משפחת הת�*ין" חטפו אותך. הסם שהוא הזריק לך הוא ה – גלטורן XZ".
ואן:"מה זה הסם הזה בכלל?"
פיו�*ה:"זה סם קוסמי �*וזלי שהכוה�*ים של כל שבט היו מכי�*ים למטרות פולחן בד"כ. הסם הזה חזק מאוד".
בריין:"שמלצבי חשב על �*קמה בך ובאביך פיו�*ה, ולכן הסם הזה הפך את רייבן אלייך מבחי�*ה פיזית עד שהוא השלים את משימתו והיה רחוק מזירת הפשע. עכשיו הגיע זמן העו�*ש והטיהור!"
רייבן התחיל לברוח ובריין חיסל את שמלצבי קודם ושחרר את פיו�*ה. אח"כ הוא השתמש בקסם חזק שמחק את כל מה שקרה מהזיכרון של כולם (מהחלק ששמלצבי �*כ�*ס לבית של ואן), שיגר את כולם חזרה הביתה והקפיא את הזמן. אחרי זה הוא תפס את רייבן והתחיל להכות ולפצוע אותו באורך קשה.
ריס:"בריין, הפסק! בבקשה די! עזוב אותו!"
בריין המשיך ולא התייחס אל ריס.
ריס:"א�*י מתח�*�*ת, בבקשה הפסק בריין!"
בריין:"עופי מכאן!"
בריין הטיח ברק שכמעט פגע בריס מה שגרם לרייבן להתעצבן ולתקוף אותו עד שהוא כבר כמעט מת מרוב מכות ואז בריין ירה עליו את הקרן המרפאת השחורה. רייבן צעק עד השמים מכאבים.
רייבן:"די! זה כואב!"
בריין:"שתוק וסבול את זה, רייבן. זה לטובתך".
רייבן:"זה כואב! הפסק, א�*י מתח�*ן בפ�*יך! א�*י לא עומד בזה!"
בריין:"עוד דקה בדיוק. אתה יכול להחזיק מעמד עוד דקה".
דקה �*וספת עברה ורייבן �*פל על הרצפה והתעלף. ריס רצה אליו.
ריס:"רייבן, התעורר! אתה בסדר? אמור לי משהו, רייבן!"
בריין:"הוא יהיה בסדר".
בריין יצר כדור אור לבן וריס �*יסתה להרחיק אותו.
ריס:"בריין, חכה! אתה כמעט הרגת אותו עכשיו. כמעט הרגת את אהובי. א�*י מתח�*�*ת לפ�*יך, בריין, חוס על חייו, בבקשה!"
בריין:"הייתי חייב לפצוע אותו עד מוות, ריס. אחרת הקרן המרפאת השחורה לא הייתה משפיעה בכלל. כדור האור הלבן הזה יאיר אותו בכל פעם שירגיש כאבים לאחר שיתעורר".
ריס:"עוד כמה זמן הוא אמור להתעורר?"
בריין:"מי�*ימום 6 שעות. יש סיכוי שהוא יתעורר אפילו מחר. זה תלוי בו עכשיו והוא יעמוד בזה. רייבן מאוד חזק".
פיו�*ה וואן הגיעו למקום ושמחו שהכל בסדר. אחרי 6 שעות, רייבן התעורר וכמו שבריין אמר לריס הוא הרגיש כאבים לפעמים וזהר באור לבן. אחרי שהתאושש קצת, בזמן ארוחת הערב החברים סיפרו לרייבן מה קרה ושהכל היה אמיתי ולא חלום כמו שזכר זאת כשהתעורר. רייבן הבין את הכל וכולם התחילו להתארגן הביתה.
רייבן:"פיו�*ה, את מוכ�*ה? א�*ח�*ו צריכים לזוז כבר".
פיו�*ה:"ראית את בריין במקרה? א�*י צריכה להודות לו על מה שעשה".
רייבן:"אין ל�*ו זמן לזה. א�*י בטוח שהוא יודע. בואי כבר".
פיו�*ה:"רייבן, בבקשה. זה חשוב לי להגיד לו בעצמי. א�*י מתח�*�*ת, רייבן, בבקשה �*סה להבין אותי".
רייבן:"פיו�*ה, חכי ר..."
ואן:"תן לה רייבן. אין מה למהר. כול�*ו בסדר ופיו�*ה רוצה להודות לבריין באופן אישי. א�*י חושב שאם היי�*ו �*ועלים את �*עליה, היי�*ו מת�*הגים באותה צורה".
רייבן:"כ�*ראה. א�*י מקווה שהיא תמצא אותו מהר".
פיו�*ה מצאה את בריין והודתה לו ואפילו דיברה עם רוחו של אביה. לאחר מכן היא חזרה אל ואן והאחרים וכולם �*סעו הביתה בכיף.
בערך שבועיים אח"כ, ואן ופיו�*ה ובאותו יום ואולם גם רייבן וריס התחת�*ו, הקימו משפחות וחיו בכיף, אושר ושלווה.

סוף.

מאת: רייבן פיורי.

katherine

Country hopper
Legacy Exclusive Member
Reaction score
1,291
Hmmm I think it's Hebrew ;) Definitely does not look like Arab

tristanperry

Domainer & Web/Software Dev
Legacy Exclusive Member
Reaction score
6
Yeah it's hebrew, not arabic (from the looks of things). From an online translator (not much use):

Zoids – his mouth? ִ and? ֵתמק of Shmltsbi:

Chapter 1 – meeting with a group of lightning ".

The familiar gang of and Anne from boardwalk with pleasure until that they? ֽיעלק to approach Zoidim opposite from his noses? ֽיר M"mshpht charmed? ֿי " ( there of big wanted bakery ).
The battle? ״מג to the favor of and Anne and his friends and they continue to travel.
And Anne : " It was battle really good. They are very strong close to Zoidim ".
His mouth? ִ : " You are right. A? ֹ hopes that not? ּקתי in the like these once more ".
Aroin : " Why? A? ֹ really? ִ? ֹתי from this battle.
His mouth? ִ : " A? ֹ does not love these sacrifices. Moreover, they almost ruined for? ֵ the trip now. Csha? ַ? ֵ? ֽימחל Oa? ֹ helper how much wondered? ֹ can this on account of that not for? ֵ choice but to fight ".

His mouth? ִ : " A? ֹ I hoped to the trip without that? ֺרטצ to fight in him, Aroin ".
And Anne : " Tsai from this is his mouth? ִ. This? ״מג and it's possible to continue now like that planned?? ֵ ".
The gang continues in the trip until that they? ֽילקת in the hovercraft of the cargo of professor Toros when she is in the sure distance from area of the battle ( competitive normal battle ).
His mouth? Ö´ : " These is not a group of lightning ", and Anne?"
They are very strong group.

Focus

Making Everything Click
Legacy Exclusive Member
Reaction score
245
wtf is that suppose to mean

Focus

Making Everything Click
Legacy Exclusive Member
Reaction score
245

allanh

Level 6
Legacy Platinum Member
Reaction score
5
lol... probably a spam.

<edited due to political sensitivity>

MikeK

Level 5
Legacy Gold Member
Reaction score
0
lol... probably a spam.

Initially, I thought it was a terrorist plan accidentally sent to me :D

:lol:
Well then, you can't tell Arabic from Hebrew, they sure sent their terrorist plans to the wrong cookie :smilewinkgrin:

Muhammad Mustafa

Level 5
Legacy Platinum Member
Reaction score
2
lol... probably a spam.

Initially, I thought it was a terrorist plan accidentally sent to me :D

then every arabic letter today is terrorist letter !!
any way, just wanted to help as arabic speaker, its not arabic at all !!

Status
Not open for further replies.

Who has viewed this thread (Total: 1) View details

Who has watched this thread (Total: 1) View details

The Rule #1

Do not insult any other member. Be polite and do business. Thank you!

Members Online

☆ Premium Listings (Last 30 Days)

Premium Members

Upcoming events

Our Mods' Businesses

*the exceptional businesses of our esteemed moderators

Top Bottom